• 201
    başta tobiyas makkenzi ve çiçeği burnunda mezun mustycbu olmak üzere geçen haftanın galip takın oyuncularının sesinin çıkmadığı bir son maç oynanmıştır. hahaha deli yendik ya.

    ilk yarıyı 11-5 önde kapattıktan sonra 2. yarıda da klas futbolumuzdan ödün vermeyerek rahat bir galibiyet aldiğimizi düşünüyorum. maçtan önce "baklavasına olsun yaa cocugun adını koylaım, dondurma mı yesek?" diye dolaşam karsim childofbodom maçtan sonra gözlerden kaybolmuştur.

    maçla ilgili teknik analize gerek yok. karşı takımda saunders / nkfvas ikilisi bozulunca bir şey kalmıyormuş. zaten tobi'nin yerden kalktığını göremedim :( mustycbu kardeşime ise hiç kızamıyorum; bu forvetler karşısında daha ne yapsın?

    devre arası smyrna ile cnyvz bir şeyler fısıldıyordu birbirine. sanırım rakip takım kalecisinin nasıl 7 şutta 11 gol yediğiyle ilgiliydi. ortada şike var mı bilmiyorum ama maça adeta 5-0 önde başladık gibi bir şey oldu. haha.
    çok eğlendiğim maçlardan biri oldu özetle. maçın adamı smyrna idi :(. bu mağlubiyetten sonra ise rakip takım oyuncularının haftaya bir tatil beldesine kaçacağını söylemesi ise gözlerden kaçmadı :(

    edit: elano > tobi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın