resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 79
    bu çocuk hakkında bir bilgi vereyim. galatasaray'ı bırakıp giderken para kazandırmadığından filan söz edilir. bu doğru değil.

    bu bilgiyi yazmak için niye bu kadar beklediğime gelince!
    bu çocuğun inter'e gidişinin ardından galatasaray'a ödenen para inter'in internet sayfasında yazıyordu. zamanında gözlerimle gördüm ama o zamanlar sözlük yoktu. uzun zamandır inter'in sayfasını kurcalamama karşın linki buraya kopyalayabilmek için o bilgiyi bir türlü bulamıyorum. muhtemelen benim becereksizliğimdir. bu konuda bilgi ve donanımı olan birisi o bilgiyi bulabilir. sayfadan kaldırıldığını sanmıyorum. kaldırılmışta olabilir ama uzak ihtimal.

    en önemlisi, bize ikinci gelişinde ultraslan liderlerine bu bilgi verilip affedilmesi sağlanmıştı. ultraslan'ın okan'a tepki göstermemesinin nedeni bu olaydan haberdar olmalarıdır. (bu bilgiyi de okan'ın kendi ağzından duydum)

    gelelim başka bir detaya. okan inter'e gidişi kendisine sorulduğunda başka türlü anlatıyor. örneğin; lig tv de ömer güvenç'e inter'e gitmemek için çok çaba gösterdiğini fakat o zaman inter'in kendisine teklif ettiği paranın 5/1'ini verdiklerini ve o güne kadar hep boş mukaveleye imza attığını ve yaşı 28 olunca hayatının transferini yapmak zorunda kaldığını anlattı. hatta o dönem galatasaray başkanı olan şahsın "kardeşim bizim verebileceğimiz para bu, işine gelirse imzala işine gelmez ise git" dediğini söyledi. bu bilgi de hiç kimse tarafından yalanlanmadı.

    bu bilgiye de gerek ömer güvenç gerekse lig tv nin kayıtları şahittir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın