• 80
    bu maçta kadro konusunda çok fazla opsiyonumuz olmamasının bizi daha kontrollü bir oyuna iteceği maç.

    burada sıkıntı 3'lü mü 4'lü mü dizileceğimiz. usg her zaman ki gibi 3'lü oynayacak. eğer 3'lü oynanacaksa 3'üncü stoper kim olacak sorunu var. benim çok radikal bir tahminim var bu maç ile ilgili.

    tahmini 11:
    ----------uğurcan----------
    ---sanchez--apo---jakobs--
    sallai---torreira--lemina---barış
    ---sane---icardi---ilkay----

    bir isim bile fark etmeden bu kadroyu sahada göreceğiz. hatta eldeki en iyi kadro dizilimi olacağını düşünüyorum. totthenham maçının bir kopyası olabilir oyun dizilimi olarak. 4'lü oynamak istersek; sallai, bek pozisyonuna kayıp sane ve barış kanada geçip ilkay'ı icardi'nin arkasında göreceğiz ve klasik 4-2-3-1 olacak. bu nedenle bu kadro haricinde bir kadro beklemiyorum. zaten eldekiler de bunu mecbur kılıyor. uzun top ile çıktıkları için kendi yarı sahamızın ilk bölgesinde kalabalık kalmamız şart ve hızlı hücumlarla çıkmamız gerekiyor. 3'lü düzende sallai, barış ve sane büyük etki yaratacaktır.

    pres değil liverpool maçı gibi akıllı bir kademeli savunma ile karşılayıp kanattan oyun kurdurmamız gerekiyor. cepheden uzun oynamaya başladıkları anda şok presle uzun topları rahat attırmamak önemli. onun haricinde bu kadro bu maçı kopartacak güçte.

    maçın evimizde olması ise çok büyük bir avantaj ve bunu da sonuna kadar kullanıp bu maçı söküp alacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın