aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2381
    galatasaray da hiç zafer yaşamamış oyuncudur doğru. ancak bu zaferden anladığımızın ne olduğuna da bağlı. bir galatasaraylı olarak ben artık türkiye sınırlarında elde edilecek hiç bir dereceye "zafer" adını veremem. yakıştıramam kendime. bizim hedefimiz daha uzakta, batıda.

    bu bağlamda, benim zafer anlayışıma göre; metin oktay da galatasaray da zafer yaşamamıştır hiç. eğer kıstas buysa.

    ama biri çıkıp dese "metin oktay'ı tekrar diriltip oynatacağız sizde, ancak bunun için takımdan şu şu futbolcuları postalayacaksınız", "hayır aga, şunu yollamam" diyeceğiniz topçu var mı şu an takımda onu merak ediyorum. arda, kewell, baros dahil.

    kewell da böyle işte. onun asil duruşu yetiyor. o duruş bize zafer de getirecek elbet. biz de bunu beklediğimizden kalsın istiyoruz.

    olaya teknik açıdan bakalım bir de. santrforumuz kim? elbette milan baros. yedeği de mehmet batdal. tamam eyvallah. şu an alacağımız bir forvet mecburen baros un yedeği olacak zaten. baros'u kesebilecek çapta bir forvet bulur muyuz? buluruz tabi. ibrahimoviç, drogba, david villa, torres falan var. keserler çok rahat. yalnız ufak bir sorun var. takımın tamamını satmamız gerekir o dediğim isimleri almak için.

    buraya kadar dediğim şu: baros alternatifsiz, ve öyle de olması gerek. ama geçen seneyi hatırlayalım. sakatlık ve ceza durumu. baros ve batdal'ın olmadığı durumda, orada santrfor oynayacak dünya çapında bir yedeğimiz oluyor. kewell. santrfora kaydırılabiliyor ve sırıtmıyor. sıkıntı da yaratmıyor.

    işte bu durumlardan ötürü, kalsın, kalmalı, kalacak. karizması yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın