aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2368
    alacağı paranın hakkını son kuruşuna kadar vermesi gereken futbolcumuzdur. hiçbir galatasaray zaferinin altında imzası olmaması ve sakatlık nedeniyle takımın başına açtığı onca dert varken bu taraftar kendisini hala bağrına basmaktadır. itirazım yok kendisini herkes gibi bende severim ama asla çocuk kesme boyutunda değil. asla bu takım için efsane filan da olduğuna inanmıyorum. gerçek efsanelerimize haksızlık etmek istemiyorum. kaliteli futbolcudur icraatları görülmek istenmektedir. eğer gerçekten kaldıysa umarım artık bu sene gerçek efsanelere yakışır işlere imza atar herkes mutlu mesut yaşar. yok 1 milyon euro civarında emekli ikramiyesi almak için atılan bir imzaysa bu gerçekten ağır konuşurum.

    bu sene inşallah hep herkes bana sen bu işten anlamıyorsun arkadaş der. inşallah ben kimseye ben dememişmiydim demek zorunda kalmam.

    herşey galatasaray için gerisi teferruattır.

    (bkz: #414901)

    edit:her dalda nice kupalar kişisi neyin zafer neyin değil olduğunu çok iyi bilir. bu mantıkla aydın yılmazın bile çok önemli bir galatasaray zaferinin altında imzası vardır.

    saçmalamayın kızdırmayın kafamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın