resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 10481
    (bkz: 5 kasım 2025 ajax galatasaray maçı)

    muhteşem bir galibiyetten sonra bile hakkında “hemen gönderilmeli”, “ağzıyla kuş tutsa fayda etmez artık” gibi negatif basan şeyler yazılan oyuncu. barış oyuna girdikten sonra ciddi efor koyup iki penaltı aldırdı, buna rağmen hâlâ gömmek için bahane aramak gerçekten anlamsız.

    barış’ın neom sürecinde yaptığı hataları kin tutarak sürekli gündeme getirmek takıma zarar veriyor ve barış'ın toparlanma surecini baltalıyor. adam belki ocak’ta ya da sezon sonunda gidecek, ama o zamana kadar profesyonel bakıp ondan maksimum verimi almamız gerekiyor. neom sürecinde barış nasıl 'profesyonel' davrandıysa, biz de öyle bakmalıyız. “hata yapsın da gelip burada aynı şeyleri bir daha yazıp deşarj olalım” kafası normal değil. bu kadar toksik bir ortam ne futbolcunun gelişimine katkı sağlar ne de kulübe. üstelik bu toksikliğin büyümesinde dijital medyada popüler olan bazı yorumcuların da payı büyük. adamın liverpool maçındaki performansını bile küçümseyenler olmuştu.

    eleştiri tabii ki olacak ama adaletli ve dozunda olmalı. sürekli aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koymak kimseye bir şey kazandırmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın