resim
Frank de Bleeckere
Görev:Eski Hakem
Yaş:58
Uyruk:Belçika
Görev Aldığı Maçlar
  • 1
    1966 doğumlu belçikalı hakem. 90'ların sonunda beri fifa kokartlı. euro 2008 maçlarında görev aldı ve yarı finali yönetti. 2006'da ilk kez dünya kupasında maç yönetti. ama benim en çok aklımda kalan 2009 yılındaki fifa u-20 dünya kupası'ydı. rosetti, benquerenca, bleeckere gibi üst düzey hakemlerin yer aldığı bir turnuvaydı.

    bleeckere ev sahibi mısır'ın açılış maçı ile gana - brezilya final maçını yönetmişti. o turnuva boyunca ne kartlar havada uçuşmuştu. en ufak bir yan bakışa bile kart çıkmıştı. bir nijerya - venezuela maçı hatırlıyorum, çok da keyifli maçtı. nijerya son dakikalara kadar fırsatlarını kovalamıştı ama venezuela'nın direnci de takdire şayandı. zaten nijerya'nın venezuela'ya karşı bir bedeviliği de vardı.

    pernia ile camacho harika oynamıştı o maçta.

    neyse, bleeckere nijerya - ispanya grup maçında tam 7 sarı ve 1 kırmızı kart göstermişti. aynı şekilde rosetti'nin de kırmızı kart göstermediği tek bir maçı vardı ve yanlış hatırlamıyorsam bir uruguay maçında tam 8 sarı kart çıkarmıştı. pek çok kararı saçma ve acımasızcaydı. final maçında da bir kırmızı kart kullanmıştı bleeckere.

    hatta 4-2- isviçre maçımızda, 2006 elemeleri, 9 sarı kart ve 2 de penaltı kararı vermişti. hiç tereddüt etmez elini cebine atmakta kısacası.

    ukdeyi casus kişisi 07.07.2010 21:14 tarihinde vermiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın