resim
Ümit Karan
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 440
    galatasaray'imiza gençlerbirliği'nden transfer olmu, büyük eleştirilere rağmen çok şeyler katmış bir isimdir. yıllarca formayı taşıdı ancak son senesinden doğal bir form düşüşü yaşadı, bunu hemen kötüye yorup eleştiri bombardımanına tutan oldu tabi ama kendisi profesyonelliğinden zerre taviz vermeden formanın hakkını vermeye devam etti. belki çok istediği şeyleri başaramadı son sene ama yine de alkışlarla gittiğini düşünüyorum.
    gelen futbolcunun golleriyle sevindikten sonra giderken bok atmak, defolsun gitsin, hiç birşey katmadı demek bizim asaletimize ve kültürümüze asla yakışmaz. eğer o kişinin golleriyle sevindin, aldığın kupalarda onunla yan yana omuz omuza koştuysan bu kişi giderken yerden yere vurmak işin kolay tarafı. zoru ise verdiği emekleri hatırlayıp teşekkür etmektir.

    şimdi ise haberlerini almaktayız orta seviyede geçen eskişehir kariyerinden sonra ikinci sene hazırlık kampından kadro dışı kalmış ve kadroda düşünülmüyormuş. ben sanmıyorum ki eskişehir böyle birşey yapsın lakin ümit gibi bir ismi havada kapacak 12 adadolu klübü artı tüm alt lig takımları var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın