• 1
    öncelikle bu sezon takımıma geçen seneki gibi bir yıldızlar topluluğunun gelmesini beklemiyor ve istemiyorum, "her gün bir yeni transfer gelmezse çocuğunu keser lan bu ehue" demeyiniz diye baştan bir şeyapayım.

    şimdi sevgili galatasaraylılar, abilerim ve kardeşlerim, bir-iki haftadır farkında olduğumuz hareketlenme abdul kader keita'nın satılmasıyla doruğa ulaşmış durumda. bir kısmımız göbek attı bir kısmımız başkanın kellesini istedi falan ama, iş buradan farklı bir yere saptı. popito için çocuğunu kesmeye hazır tayfa hayal kırıklığının da etkisiyle "transfer isteriz" diye çıkış yapınca, bir kısım "ananın karnından bosman'la transfer olarak mı doğdun" mealinde cevaplar vermeye başladı. neyse biliyorsunuz siz bunları zaten.

    şimdi sadede gelirsek, bunlar hoş şeyler değil sevgili gsuser'lar ve ekranları başındaki milyonlarca izleyen. transfer isteyen adamı resmen çakma galatasaray taraftarı olmakla suçluyorsunuz yahu! kafanız mı güzel anlamadım ki sabahın bu saatinde. 14 sene'ye falan geri dönenler falan oldu o arada, sanki o 14 sene zamanlarında büyük takımlar yılda 20 transferden azını yaparmış gibi. bir zamanlar her gün "bugün ne transferi olmuş layn" diyen adam geliyor bugün "ııı şey, bence orta sahaya bir takviye..." diyen adama "sus lan çakma galatasaraylı!" şeklinde yaklaşıyor. yahu taraftar transfer isteyemez mi? tamam hepimiz platonik aşığız kulübümüze ama, yılda 4-5 bin lirasını galatasaray'a basan adamın takımında daha iyi oyuncular görmek istemeye hakkı yok mudur?

    sanırım işte eşik bu, endüstriyel futbolu kanıksamışlar ve zamana direnenler olarak ikiye ayrılmış bir durumda taraftar *. ama bu çarpışma hiç de hoş olmayan boyutlarda geçiyor.

    tanımı da koymamız gerekirse, dozunda olsa "ne güzel sözlükte herkes fikrini medenice paylaşıyor" diyeceğim, ama şu haliyle insanların yaparken birbirine ayıp etmekte olduğu eylem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın