• 1
    futbol takımlarının ve entel futbol yazarlarının en sevdiği aktivitedir. hesap vermek zorunda kalan takımlar her sezon öncesi resmi sitesinden veya başka yazılı-görsel basından bunu duyurur. bir nevi '' çalışsa çok başarılı olur ayşe teyzesi. çok zeki.'' durumları.
    aynı şekilde hesap vermekten ziyade yazacak bir şey bulamayan ileri görüşlü spor yazarları da bu kelimeyi cümlelerine başlarken çok sık kullanır. yeniden yapılanma !

    her yeni sezon onlarca oyuncu alıp, yine her sezon onca oyuncu göndermek yönetim hatası ve ileri görüşü olmayan insanların beceriksizliğidir. yapılanma bu ise mümkünse yapılanmasınlar. şöyle geriye doğru dönüp galatasaray'ın yakın geçmişine bakıyorum. örnek olarak 5 sezon öncesinden başlayayım. evet o kadar yeni bir yapılanmaydı ki o yapılanmadan oyuncu kalmadı takımda. 2006...2007...08...09...2010...11??? vay bee!.. demek ki ben yanlış biliyorum bu yapılanmanın maksadını, varoluşunu... yapılanma demek, her sezon takımı dağıtmak demekmiş.

    arkadaş ! yazacak bir şey, verecek hesap bulamıyorsunuz. tamam bunu anladık ama artık daha orijinal laflar, cümleler bulun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın