• 34
    --- alıntı ---

    bugün vatan gazetesi'nin spor sayfasında yer alan, "yiğit şardan’dan ağır fatura" başlıklı haberde yer alan iddialar gerçekleri yansıtmamaktadır.

    sayın yiğit şardan’ın şirketlerinde geniş bir ekip 2 yılı aşkın bir süredir galatasaray’a muhtelif içerikte reklam hizmetleri vermektedir. ancak bu süre içinde söz konusu şirketlerin hiç birine, herhangi bir hizmet bedeli ödenmediği gibi; bu şirketlerden de galatasaray’a herhangi bir komisyon ve ücret faturası kesilmemiştir. galatasaray kulübü için yapılan bu hizmetlerin tamamı sayın yiğit şardan tarafından karşılanmış ve bedelsiz olarak galatasaray’ın menfaatlerine katkı için sunulmuştur.

    aynı yazıda iddia edildiği gibi mehmet topal transferi için adnan sezgin’e bir prim ödenmemiştir. ebru köksal ise ; galatasaray’ın yıllardır sonlandırılamayan önemli bir sıkıntısının en başında gelen; şirket birleşmesini gerçekleştirmek için bankalardan temin edilen 70 milyon dolarlık kredinin kazandırılması sürecini başarı ile yönettiği ve katkıları doğrultusunda 12 yıldır çalıştığı galatasaray’da ilk kez prim ile ödüllendirilmiştir.

    sonuç olarak söz konusu gazete haberinde yer alan ve galatasaray’da huzursuzluk olduğu iddialarını öne süren satırlar sadece yazanın hayal gücünden ibarettir. ne var ki, vatan gazetesi’ndeki bu haber, herhangi bir muhabir ya da editör tarafından bile sahiplenilmemiştir. bu durum dahi habere olan güvenirliliğin sorgulanması için yeterlidir.

    haberde öne sürüldüğü gibi galatasaray’da kavga yoktur. galatasaray’ın önünde sadece hedefleri, amaçları ve bu uğurda tam mesaiyle çalışan kenetlenmiş bir ekibi vardır.

    ayrıca bu tür mesnetsiz,hayal ürünü senaryolarla ve dedikodu gazeteciliği ile galatasaray kulübünü kimsenin yıpratmaya gücü yetmeyecektir.

    kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

    galatasaray spor kulübü

    --- alıntı ---

    kaynak: galatasaray.org
App Store'dan indirin Google Play'den alın