• 40
    profesyonelleşme adı altında bir kalleşliktir haldun üstünel'e yapılanlar aslında. madem futbolun "profesyonel eller" tarafından yönetilmesini istiyorsunuz yönetimdeki en modern değerleri taşıyan haldun üstünel'e verirsiniz bu görevi. köhneleşmiş zihniyetin türk futbolundaki bir numaralı temsilcisi adnan sezgin'e değil. adnan sezgin ucuz mal alacak kadar zengin değilim atasözünü hiç duymamış bir insan evladıdır, leo franco'dur, saftig'dir, skibbe'dir ya da inamoto'dur temsil ettiği değerleri, bedavaya transfer yapar ya da makul bir fiyata transfer ettiği isimleri görürsün 300-500 bin hesabı yaparken, sonra da kurtul kurtulabilirsen bu oyunculardan 5-6 milyon euro vereceğin kaliteli transferden şişkin çıkar hesap sana leo franco misali, sahadaki başarısızlık da tuz biber eker herşeye.

    profesyonelleşmek denilen bahaneyle haldun üstünelin pasifize edildiğini hep beraber gördük. türkiye'de fazla iyi olmak, işini kusursuz yapmak en büyük insanlık suçudur. en ufak bir bahaneyle ayağını kaydırıverirler adamın ilk yakalanan fırsatta. hele 80 darbesinden sonra yaratılmak istenen tekdüze insan portresine uymuyorsanız, uluslararası düzeyde iş bitiriciyseniz bunları rüyasında bile hayal edemeyecek o kadar çok adam varsa çevrenizde hiç bir yaptığınız cezasız kalmaz er ya da geç .

    liseli ya da lisesiz her galatasaraylının gönlündeki galatasaray başkanıdır her şeyiyle haldun üstünel , temsil ettiği değerleriyle, yaşam tarzıyla, çok büyük haksızlıklara kurban gittiği halde galatasaray'ı zarar görmesin diye sessizliğini bozmayan bir "adamdır". potansiyel bir tehlikedir birileri için galatasaray' da aldığı her görevi herkesten daha iyi yapabilecek . bu yüzden galatasarayımızın istikbalinden çok kişisel ihtiraslarını önde tutan birileri tarafından pasifize edilmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın