resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10900
    kendisini seven bir taraftar olarak beklentilerim var. gazze'deki katliama sürekli tepki gösteriyor ve bunu insan haklarına duyarlılığından yapıyormuş gibi bir rol içinde.

    türkiyenin en iyi üniversitelerinde okuyan öğrenciler günlerdir kendi polisinden dayak yiyor, biber gazı ve plastik mermi sıkılıyor. 301 öğrenci günlerdir gözaltında, aileleri perişan.

    evet kerem şimdi neden susuyorsun? islam siyaseti yapmak kolayına ve işine geliyordu. konu kendi vatandaşına duyarlılık göstermek olunca fos çıktın. siyasi otoriteden mi korkuyorsun? aybüke pusat kadar delikanlı değil misin? üstelik o kadıncağız devlet televizyonunda iş yapıyordu. senin portekizde kılına zarar gelmez.

    bu işlere ya tamamen susacaksın ya da kendi vatandaşının sorunlarına duyarlılık göstereceksin.

    bugünler kolay geçer kerem. seni pohpohlayan siyasal islamcılarla günler geçer gider. ama bu rollere fazla girersen bir gün sonun hakan şükür gibi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın