resim
Miroslav Stoch
Takım:Motorlet Prag
Mevki:Sol Kanat
Yaş:34
Boy:1.67
Uyruk:Slovakya
  • 95
    25 haziran 2010 slovakya- italya dünya kupası grup maçında gördüğüm kadarı ile bu adam ancak fenerbahçe'nin kadıköy'de oynayacağı ve en az 2-0 üstünlük kurduğu maçlarda takımına katkı sağlayabilecektir.

    dünkü italya maçında* "kapalı italya defansı" karşısında yer yer etkili olduğu yazılıp çizilse de söz konusu italya defansının taçtan dahi gol yemiş olduğu, kısacası bahsedilen italyan defansının "kendi içine kapalı" olduğu unutulmamalıdır.

    dünkü italya maçının ikinci yarısında sol kanatta geniş alana atılan bir topta italya milli takımı'nın en yaşlı defans oyuncusu olan fabio cannavaro* karşısında teke tek kaldığı bir pozisyonda en çok konuşulan özelliği olan hızı ve dripling özelliğini kullanamamış olması ise kendisinin tipik hollanda ligi futbolcusu olduğunu doğrular nitelikte bir görüntüydü.

    kısacası adam bildiğin çitlembik!

    hani geçen sezon "yae galatasaray'ın futbolcuları bu ligin topçusu değil yae! türkiye'de oynamak için fizik gücü lazım abi yae!" diyen tipler var ya, işte onlara malzeme olur bu adam.

    hani gio'ya laf sokan adamlar falan...

    gerçi gio bu adamın yanında rambo 3 gibi durur ya neyse...

    demem o ki; fenerbahçe yönetimi'nin acilen samandıra yakınlarında bir "badi salonu" bulup bu adamı oraya yazdırması lazım.

    accık kas yapsın sabi...

    olmadı baskete maskete yazdırsın...

    tam bu yaşlarda boyu uzarsa uzar...

    yoksa valla billa alex'in, volkan'ın, lugano'nun ve bilimum fenerbahçeli futbolcuların ayakçısı olur!

    bağırırlar arkasında "sıııtooooh lan git şu köşedeki bakkaladan 2 bira kap gel. bakkal amcana da abim antremandan sonra çıkarken uğrayacakmış sana dersin..." diye...

    benden söylemesi!

    rumuz: stochlarınızelinizdepatlayacakhaberinizyokdiyeuyaranadam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın