aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2281
    19 haziran 2010 avustralya gana macinda gördüğü kırmızı kart allah'ın, peygamberin, jesus christ, buda ve ulu manitu'nun adaletidir. hatta evrim teorisinin ve paralel evrenler hipotezinin kanitidir.

    sen sırf o kupada oynamak için koca bir devre yattın; cik sahaya oyna dedik, "hayir sakatim" dedin, biz de doktorlarin ve saglik kurulunun raporunu önemsemeksizin senin lafina inandik, "pekala, tanri misafirimizsin!" dedik. cünkü biz profesyonel bir takim degiliz, "abi ben bu hafta oynamasam yeaa..." gibisinden taleplere itibar edilir bu topraklarda. doktorlarin "oynayabilir" demesine ragmen mizmizlansaydin iste o zaman görürdün!!!

    sana tapan taraftarları bile umursamadın, bacaginin kopmasi pahasina sahaya cikip kosturmali ve kendini paralamaliydin. cünkü biz aski ugruna kendisine aci cektiren ve zarar veren insanlara hürmet eden bir toplumuz.

    neyse iste, ama o çok beklediğin kupa yarım saat içinde bitti. bütün bunlara rağmen kalabilir; kalabilir diyorum cünkü ben bu kulübün baskaniyim, baskani olmasam bile yetkili bir ismiyim, kimin kalip gidecegine ben karar veririm, gerekce belirtmeme gerek yok. patron benim, "kalabilir" derim kalir, "gitsin" derim gider, fazla soru sormayin.

    ama; alacağı ücrette büyük bir indirime gitmeli. gitmeli diyorum cünkü kulübün finans danismani da benim, bu konuda uzman sayilirim, bana güvenin.

    evet kewell, alacagin ücrette indirime gidip, üstüne gelip elimi öpersen bu kulüpte kalabilirsin...

    (u: ne kadar ilginc insanlar var, doktorlar "oynayabilir" raporu verdigi halde "sahaya cikmayacagim, sakatim" diyen bir oyuncunun kulüpte kalabilecegini düsünüyorlar, öyle olsaydi aninda kovulurdu, demek ki durum farkli??? okuyun azicik arastirin ne olur...)
App Store'dan indirin Google Play'den alın