aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2278
    ergen şahısların halen bilerek yattığını iddia ettikleri futbolcu. bu ergenus sivilcelus liselus dediğimiz canlı türü, araştırma yapmayı, bir kaç video izlemeyi bilmez. bu sivilceluslar anca gazetelerden okuduklarına inanırlar. bu hibinolara göre bir futbolcu sakatlanmaz. terminatör zaten bu adamlar. bu ergenus sivilcelus liseluslar dünya kupası öncesi avustralya'nın hazırlık maçlarında kewell'ın sakatlığından dolayı oynamadığını bilmezler. efendim bu idiotlar türk doktorların yanlış tedavisi sonucu kewell'ın sakatlandığını bilmez.

    öyle kalın kafalı adamlardır ki bunlar, hep kendi doğrularına inanırlar. ilahi adalet diye öterler. senin inandığın ilahı da, adaleti de kabul etmiyorum ben kardeşim. bu kadar kör, vicdansız, cahil galatasaray taraftarı olduğuna inanmak istemiyorum. böyle ithamlarda bulunanların da galatasaraylı olmadığına inanıyorum. daha fazla da yazmak istemiyorum ağzımı bozmaktan korkuyorum.*

    not: bu yazıda kewell gitsin dyenlere herhangi bir itham yapılmamaktadır. gidebilir. eleştiririz ama saygı duyarız böyle bir karara. ama bu oyuncuyu dünya kupası'nı düşünerek yatış yaptı, oynamadı gibi ergen ithamlarda bulunanlar üzerine alınabilir. hatta alınsınlar. hatta kafalarını kuma gömsünler, bir daha çıkaramasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın