• 78
    taktik isini cozemeyen insanların, taktik isini cozmus diger insanların oyun ici stratejilerini yasakladıkları icin haksızlıkla gecen turnuva.

    kornerde el emegi goz nuru taktigim yasaklandı.. neymis gelisine topa vurma olayı engellenemiyormus.. benim 5 dakikamı aldı ona engel olmak.. rakibin aklı calısmıyor ve benim kornerlerde ceza yayından kaleye tek tek yolladıgım sutları engelleyemiyorsa benim problemim midir bu?

    kornerde benim taktigim yasak olsun, bana karsı rakibin 4-5-1 ile oynayıp stratejiyi de "contain" yaparak canakkale gecilmez taktigi uygulaması serbest olsun.. ne guzel is lan o oyle..

    taktikle ugrasmak istemeyeydiniz en basta herkese "4-4-2 default" oynayacaksınız ayarsız diyeydiniz, oyunu rastgele oynanan maclara baglayaydınız arkadas..

    benim yaptıgım taktigim kısıtlanıyorsa ne bicim turnuva bu? ben kendi istedigim oyunu degil baskalarının istedigi oyunu oynamaya zorlanıyorum, o oyun bana zorla oynattırılıyor..

    bug oldugu iddia edilen gayet temiz ve net taktige karsı cozum uretmek ve taktikle ugrasmak yerine yasak koymak haksızlıktır..

    buna karsı rakip turnuva duzenleyecegim arkadas ben, herkesin alnının akıyla hazırladıgı taktiklerin yasaklanmadıgı bir turnuva olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın