resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1229
    kaka ile pozisyonunda ne fenerbahce medyasi onemli ne de diger futbolcularin daha once yaptigi haraketler.*

    onemli olan budur:

    keita bizim futbolcumuzdur. su an milli takim'da oynayabilir ama yine de bizim oyuncumuzdur. kendinize su soruyu sormaniz lazim: ben futbolcumun yalandan yerlerde kivranmasini, sirf rakip kart gorsun diye tiyatro oynamasini istiyormuyum ya da istemiyormuyum?

    bunun cevabi herkes icin farkli olacaktir. mesela ben istemiyorum. rakip 10 kisi kalip avantaj elde edersek bile istemiyorum. penalti kazansak bile istemiyorum. kazansak bile boyle kazanmak istemiyorum!

    belki bana naif diyeceksiniz ama ben fair play'i onemli buluyorum. hem de cok onemli. keita'nin trabzonspor'a karsi oynadigimiz macta yalandan yerlerde yattigini biliyoruz. fenerbahce macinda ise gercekten sakatlanarak yerlerde yattigini da. yani gercek ve sahte olanlari ayirabiliyoruz.

    keita kaka pozisyonunda kaka'nin sucu yoktur. keita hizla kaka'ya kosuyordur ve kaka kendisini biraz korumak icin kolunu az kaldiriyordur ki keitay'la sert carpismamak icin. kaka'nin eli keita'nin ne gozune gelmistir ne de gogsune. ama keita abartarak yerlere yatti.

    lutfen kendinizi kandirmayin. keita'yi yerden yere vuracak halimiz yok ama yok kaka suclu, kaka hak etti karti falan demeye de gerek yok. bu arada kaka'ya sempatim falan da yoktur. gayet objektif bakiyorum.

    keita bu tarz haraketleri yapiyor ve ben bunu galatasaray'da oynayan herhangi bir futbolcu'ya yakistiramiyorum. daha once de yazmistim: #350641
App Store'dan indirin Google Play'den alın