resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1211
    müneccim b.ku yemiş tiplerin saldırdığı futbolcu. yemin ediyorum galatasaray taraftarı kadar kendi futbolcusuna saldıran, yok etmeye çalışan bir topluluk yoktur.

    bu mantığa göre rivaldo 2002 dünya kupası'nda yaptığı hareket yüzünden gönderilmesi lazımdır. bu mantığa göre mondi'nin djordevic'e diklenip kendisini yere attığı için o gün gönderilmesi lazımdır. sen mondi'ye galatasaray'a yakışmıyor diyebilirmisin? nah dersin.

    utanmadan bu futbolcunun geçtiğimiz sezon gösterdiği performansı sorgulayanlar var. istatistikler, maç görüntüleri hepsi ortada. keita 2009-2010 sezonu boyunca en çok çalışmış, çabalamış, katkı vermiş futbolcudur. bunun şu deplasmanda oynamadı, şurda şey yapmadı gibi saçma sapan eleştirilere sığınanlar anlasın.

    şu futbolculara azıcık da olsa tölerans gösterebilseniz, inanın her şey çok daha güzel olacaktır. ama nerede sağduyu. vurun abalıya. vurun. seneye barış özbek, serdar özkan, mustafa sarp, ayhan akman izleyelim. vurun. bu adamları da ülkeden kaçıralım. nefret ediyorum lan sizin sahip olduğunuz zihniyetten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın