resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1208
    emek hırsızı olduğunu da öğrendik. o dirseği kaka atmamış da, sarı kartı haketmemiş gibi "çok önemli" bir detay atlanıyor. keita, galatasaray'ın adını falan kirletmiyor. galatasaray'ın adı "gösterilen" bir dirsekle kirlenmez.

    fenerbahçe'li oyuncunun yaptığı çirkeflik beni ilgilendirmez, çirkefse lucas neill da çirkef, bülent kaptan da çirkefti. hagi de çirkefti. arif emek hırsızının önde gideniydi. yoksa uefa kupası bütün bu pislikleri örttü mü?

    kayseri deplasmanında makakula ya yeri öptürmedi mi lucas. ense kökünden kavramadı mı? şimdi o çirkeflik değil mi? hagi nin uefa finalinde ki yumruğu, erol ersoya yaptığı çirkeflik değil mi? haklı veya haksız.

    kaka nın dirseği sarı kartlık değil mi? evet öyle.o sarı kartı görmesi adil değil mi evet öyle.

    keita nın yüzüne gelmiş gibi yapması doğru mu, yanlış!

    ama çok gergin bir milli maçın atmosferinde yapılan bir hareket üzerinden galatasaray kirleniyorsa emin olun öyle bir galatasaray yok.

    eğer uefa kupası bütün pislikleri örtüyorsa keita ya üzülüyorum tek başına uefa yı almak için çabalarken caner geri zekalısının maçı satmasına engel olamadı

    ps: caner'in maçı satması, basketbol dilindeki anlamındadır. bilinçsiz gereksiz hareket, şut, faul anlamında dır. şike yaptığından bahsetmiyorum.

    ,
App Store'dan indirin Google Play'den alın