resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1203
    disiplinsiz hareketleri ve kampa geç gelme huyu olduğu söylenen futbolcumuz. keita geçtiğimiz sezon roberto carlos ile olan atışması dışında ne tür bir disiplinsiz hareket sergilemiştir? ulan kampa geç geldiğini nerden biliyorsunuz? gazete yazıyor paşa paşa inanıyorsunuz değil mi? ya da florya'da istihbarah şefliği yapan fotospor muhabirlerine mi inanıyorsunuz?

    geçen sene keita gösterdiği performansla bu takımın en iyi futbolcusudur. en verimli futbolcusudur. deplasman oynamıyor denilen adam atletico madrid deplasmanında tek başına ayakta kalan adamdır. az dişini sıksa neredeyse tek başına turu geçecekti. kötü oynadığı maçlar olmuştur. ama deplasmanda oynamıyor, kamplara gelmyior yeaaaa, disiplinsiz şeklinde eleştirmek insanfsızlıktır. keita'nın herhangi bir disiplinsizliği yoktur. bunları yazarken ispat ettirici bir delil koymanız gerekir. fotospor gazetesinden alınmış ; rijkaard'a küstü, kampa geç geldi haberleri değil.

    ve evet yetenekli futbolcuların bizim taraftarımıza battığını düşünüyorum artık ciddi ciddi. bize üstün karakterli cihan haspolatlı, orhan aklar layıktır.

    edit:halen dandik sitelerden link konulup kampa geç katıldı deniliyor. biraz mantıklı düşünün arkadaşım bu adam yönetimden ve rijkaard'dan izin alamaz mı? haydi diyelim yaptı bu hareketi. ne oldu bu adam disiplinsiz mi oldu? kimse kusura bakmasın. sezonun hemen hemen bütün maçlarında faydalı olan ve takımı için canını dişine katarak çalışan futbolcu iyi futbolcudur, kral futbolcudur. bu ortamda harcatmamak için de elimden geleni yaparım. o kadar kolay değil
App Store'dan indirin Google Play'den alın