resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1199
    sahtekarlık yapmış veya yapmamıştır. ortada büyük bir yanılgı vardır. bu adamın yapmış olduğu ve çok abarttığınız malum hareket fildişi sahilleri adına yapılmıştır. olayın galatasaray ileb bir alakası yok. yani bu hareket yüzünden galatasaray'dan gönderilmesini istemek, vicdansızlıktır, aymazlıktır. kimse kusura bakmasın.

    aynı zamanda takımda bulunan on bir oyuncunun tamamının ergün penbe sakinliğinde, buda dinginliğinde olmasını beklemek büyük haksızlıktır. en azından o oyuncuya haksızlıktır. her insanın farklı psikolojisi ve karakteri vardır.

    örneğin fabiano elle gol attı, bizim takıma yakışmıyor diyebilirmisin? ama söz konusu baros olunca topu elle alan çirkef bir adamdır bizim gözümüzde. sevilla'da hemen göndersin fabiano'yu.

    lucio deiğimiz adam bilica'nın biraz daha insancıl hali.

    drogba peki? az atmamıştır kendini yere? saha içerisinde takım arkadaşı ile duran top yüzünden kavga eden adamdır. chelsea de nedense kovmamıştır drogba'yı.

    iddia ediyorum bu dünya kupası'nda keita'nın yaptığından çok daha nahoş haraketler bulursunuz başka oyuncular tarafından yapılan. biraz araştırın yeter.

    ayrıca kimse keita yüzde yüz haklıdır dememektedir. ama ne demek gönderilsin arkadaşlar? o zaman temiz 11 tane aile çocuğundan oluşan bir takım kuralım. memur tipinde, efendi adamlar. hem eli, yüzü düzgün olur. serdar özkan, erhan şentürk, ali bilgin, deniz barış vesaire. hepsi de karakterli, efendi, el öpmesini bilen futbolcular. başarı da zaten böyle adamlar ile gelir değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın