resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1195
    ulan ne adammışsın keita? binlerce mil ötesinden, galatasaraylıların içindeki objektiflik tutkusunu yine ortaya çıkardın. başkasından önce biz bitireceğiz seni. aynı lincoln'de olduğu gibi, arda turan'da olduğu gibi. hakikaten şaşırıyorum. aslında şaşırdığım, hak edene misliyle gider yapan hagi'ye ses çıkarmaman ama neyse... aklın tutulmuştur herhalde. yoksa pek seversin objektifliği

    keita'yı nasıl eleştirdiklerini gördükçe zaten sinirleniyorum.

    -"brezilya'nın portekizle maçı var ve senin için oynayacak(!) olan brezilya'dan adam attırıyorsun." bir önceki satırda haysiyetsizlikle suçladıkları keita'yı hemen ardından yaptıkları yorum bu. ya bari tutarlı olalım. yani atılması gereken bir adamı, sırf bir sonraki maçı gruptaki rakipleriyle olduğu için oyunda kalmasını sağlamak onlar için haysiyetsizlik değil.

    -"kaka'nın yaptığı tamam da" diye başlayan eleştiriler. nesi tamam arkadaş? asıl ilk önce onu konuşmak gerekiyor. kadıköy'deki maçta, fenerbahçe tribününden atılan şişe yüzünden yapılmıştı benzer yorumlar. ilk önce o şişeyi tartışmalısın bir galatasaraylı olarak, onu geçtim bir futbolsever olarak. keita'nın rollerini eleştirirsin sonra.

    -keita'nın yaptığını savunmuyorum tabi ki. ama ilk başlta keita'nın sinirine hakim olamayıp rakibi yumruklarını eleştiririm ben. şişe gelince rol yapmasını değil, roberto carlos'a dirsek atmasını mesela. ama siz o zaman da yerde öpücüklerle tebrikleri kabul eden roberto carlos için "büyük profesyonel" diyecek kadar objektifsiniz işte. o kadar da tutarsız.

    teker teker bitirin bakalım futbolcuları, medyanın üzerinden alın yükleri. metin oktay ile büyüklük nostaljisi olur ancak. ne futbol metin oktay zamanının futbolu, ne sen metin oktay zamanındaki taraftarsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın