resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1194
    arkadas bu adamın sahibi yok ciddi soyluyorum yok. ha nasıl yok ben bu sekıl geyinirm su bayan su sekıl geyinir... degil elbette.

    hani deniyor ya, hadi kocum, hadi aslanım, ayrıl da gel, kara simsek satılmasın nereye satılıyor ahooo diye, full yalan!! taraftar bu adama taraftar zerre guvenmiyor gerektiginde hanceri vuruyor fazlaca. elano attıgı gol * bu adama sorumluluk yuklemistir, aynı lig maclarında keitanın gol attıgı haftalarda elanoya yuklenilen sorumluluk gibi hatırlayınınız var mıdır?

    simdi soyle bakalım, keita - elano ikisilini ele alalım. 3 senaryo yazalım, bu gece bu senaryonun birisi perdeye konulacaktı ki oldu da .
    eger bu adamların ikisi de bu macta normal oynasaydı ikisi de kepaze edilecekti, keita iyi oynayıp elano normal oynasaydı elano kepaze edilecek, elano iyi oynayıp keita normal oynasaydı keita kepaze edilecekti. keza oldu da . ulan naptı peki adam? gogsune vurulan dirsekte abartılısekilde attı yere kendini ee tamam peki anladık da, yavrum benim bu temiz yuzlu cocuk kaka'nın hic mi sucu yok lan adam dirsek attı lan dirsek.

    tamam guzelsin kardesim sen, surekli fair play istersin hakkındır, guzel futbol en guzelidir; ama sakin ol. sakin sakin sakin sakin...ucma en tepeye. neymis efendim, galatasaray'a yakısmıyormus.. hey yavrum heeey.

    yemin ediyorum artık illet ettirdi; baros, elano, gio, jo, kewell, keita, hepsini sırayla kotulemek zorunda degilsin biraz sakin ol yeter. eger bu mactan sonra internette, televizyonda vs brezilyanın fildisini yenmesinden ote keita konusuluyorsa ortada senin de dahil oldugun bir sorun var demektir. adamın yedigi dayakları legallestirmeye yonelik. cok tehlikeli bu hem cok.

    gecmiste olanları dusun, senin bu dusunce yapısıyla gelecekte neler olabilecegini tekrar dusun.

    seneye kadıkoydeki mactan sonra keita hakkında yazılacakları sabırla bekleyecegim...

    ps: kaka senin efendi tipli yuzunu skyim, eger ki dani alves tipli bir adam olsaydın bircok adam sana sovuyordu simdi keita yerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın