resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1193
    "geleneksel vurun abalıya şenlikleri"nin yaz mevsiminde uğradığı futbolcumuzdur.

    şimdi oturup soğukkanlı biçimde irdeliyorum ortada dolaşan argümanları.

    -numara yaptığı için rerörerö olan futbolcu : onu bir geçeceksin sevgili renktaşım. maçı başından beri izlediysen, brezilyalı oyuncuların sürekli olarak kendilerini yerlere atmalarını görmezden gelmezsin. gidere gider yapmıştır, hesabı maç içinde kesmiştir. "öyle olmaz, böyle olur" demiştir. ve çok da güzel etmiştir.

    -numara yaptığı için rerörerö olan futbolcu (2) :yaptığı hareket ise numara değil faulu göstermektir. maç başından beri kaşınan kaka leite, kendisine darbede bulunmuştur. yediği dirseği hakeme gösterebilmek için birşeyler katması çok da itici değil. he, yine de sen illa ki fazla oyunculuk sergiledi diyorsan, o zaman da o kaka olacak artist başta olmak üzere, sürekli kıvranan brezilya milli takımına müstehaktır. iyi yapmıştır.

    - sıradaki brezilya-portekiz maçında brezilya'nın yatmasına yol açtı: bunu hepten geçeceksiniz. iki maçta 6 puan almış takımın zaten full motivasyon ve as kadroyla sahaya çıkacağını düşünmüyorum. büyük ihtimalle kaka, robinho, elano gibi isimlerden 1-2 tanesi zaten oynatılmayacaktı o maçta. araların bu kadar dar olduğu bir turnuvada, önemsiz hale gelmiş maçta sahaya tam kadro takım çıkartıp da sakatlık ve kart cezası gibi musibetlere maruz kalıp, eleme turu maçında sahaya eksik çıkmaya yol açan teknik direktör gerizekalıdır.
    üstelik oynayacağı takım da portekiz. türkiye-azerbaycan tadında bir ilişki olmasa bile, bir birliktelik olduğu malum. ayrıca brezilyalıların avrupa serüvenlerindeki önemli köprü ayaklarından birisi. yani "kankacılık" kurumu zaten işleyecek.
    hadi kankacılık kurumunu geçtim. kaka ve elano'nun yerine sanırım sahaya iki tane oyuncu çıkacaktır. sanmıyorum ki 9 kişi başlasınlar maça. eleme turu olan 2.tur ve daha ilerisinde oynayacağı neredeyse kesin olan elano ve kaka yerine çıkan adamların, "hayır hocam çeyrek finalde beni oynat" itirazını sahaya dökecekleri muhteşem bir fırsat. as oyuncunun cezası nedeniyle sahaya çıkan yedek oyuncu psikolojisi vardır, yabana atmayınız. daha da çetin bir mücadele verebilir sahaya çıkacak olan yedekler.

    velhasıl, kanımca keita bu hareketiyle brezilya-portekiz maçının akıbetinde bir değişikliğe yol açmamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın