• 991
    sorun staddır.

    burada sorun kulübün mali kaygılarla takas yapmış olması değil aslında. çatıdan vazgeçilmesi büyük bir basiretsizliktir ama açıklaması olabilecek birşeydir. sonuçta işler her zaman istendiği gibi gitmeyebilir birşey diyemeyiz orası ayrı.

    benim kabullenemediğim nokta bizim kulübümüzün adam gibi bir açıklama yapmayışıdır. resmi olmayan kanallarla taraftarı oraya buraya çekiştirmesi bizi oynatmasıdır. ışın çelebi farklı kanaldan çatı için baskı yapmamızı istedikten sonra o kadar mailler atıldıktan sonra koca kulüp gidip de böyle bir teklif sunuyorsa benim yönetime ne dememi bekliyorsunuz ki? bravo şak şak şak yönetim mi?

    burada hata yapılmıştır arkadaş. hem de bizi oynataraktan. kulüp adam gibi çıkıp bizi aydınlatamadı bu süreçte bir türlü. her platformda onbinlerce taraftar stresten saçını döktü bu süreçte. belirsizlik en kötü şeydir. bizler taraftarız. üstü açılır kapanır, 52500 kapasiteli, avrupalı bir stadyum sloganıyla yola çıkmış bir galatasaray ve türkiye projesinde en iyisini istemek hakkımız.

    böyle göz önünde bir olayın alınıp da dansöz gibi kıvrılmasına şeffaflık gerektiren bir sürecin ucuz pazarlıklara yem edilmesi benim içimi kan ağlatıyor. bu stad bittiğinde arkadaşlarımız bize küfür edecekler aha bitti işte stad "bık bık" ötüyordunuz ne oldu koç gibi oldu işte diye; ama işin içyüzüne az çok yakın olanlar helaliyle bitmiş bir şekilde huzur içinde stadın içine giremeyecekler. hep bir burukluk içimizde kalacak. gerek talu dönemi gerek boşluk dönemi olsun bu proje türkiye’nin gerçeklerini rantı, beş kuruş için adam satmayı, adamına proje kakalamayı, lobi faaliyetlerini, basiretsiz yönetimi gözler önüne sermiştir. bu benim bu projeden gördüğüm olaylardır. herkes kendi inandığını paylaşır. bizim için bu platformda tek gerçek galatasaray’dır. bunun bilincinde olarak en iyisini isterim herşeyin.

    bu stad bu şekilde bitmemeliydi herşey avrupalı stada yakışır biçimde düzenli olmalıydı ama olmadı. yönetime kırgınım, beni ne kadar iplerler onu bilemem ama taraftarın yönetimlerce çok da tınlanmadığını bu süreçte görmüş oldum. derdim asla bağcıyı dövmek olmadı. adnan polat ve yönetimi benim yaşımın yettiğince gördüğüm en iyi yönetimdir saygı duyarım.

    ama bu kıvırma sürecinden sonra benim attığım maillerin hiçbir anlamı yok. kimseye baskı yapmam. yönetim istediği şekilde yapsın stadını. burada müşteri olan ben de en sonunda paramın karşılığını isterim ne de olsa. sonuçta bizi gördükleri şekil oymuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın