• 36
    korner taktiginin oyunda bir bug oldugu iddia ediliyorsa stoperleri on direge ve kalecinin basına dikip leblebi gibi gol atılan taktikler de yasaklanacaktır bu turnuvada.

    benim 15 macta kendi emegimle internetten indirmeden yaptıgım taktigim internette benim gibi kendi kendine kesfeden baska biri tarafından yayılmıssa benim sucum nedir arkadas?

    ceza yayına atarım kornerimi, vargas da cakar gol atar.. bu kadar basit bu..

    benim bunu yapmama izin verilmeyecekse ve ustune bir de piskin piskin "hukmen maglupsun sen" denecekse ceza sahamda rakibin iki stoperini gordugum anda ben de mactan cıkma ve karsı tarafı hukmen maglup etme hakkına sahibimdir.

    adam gelecek iki guclu oyuncuyu kalecimin basına dikecek, topları altı pas icine atıp on direge kosu yapan uzun boylu stoperi ile gol atacak her iki kornerde bir. yok canım, yemezler onu.

    adamın stoperleri leblebi gibi gol atsın, benim sert sut ceken adamıma kornerden gelisine gol atmak yasaklansın. ne guzel is lan o, herkes keyfine gore.

    o zaman kadroları da asistanlara sectirelim, biz hic karısmayalım, mazallah jovetic'i oynattım diye hile denir. oyunun en iyi sol beki vargas benim kadromda oldugu icin maclara 1 gol handikapla baslarım, neme lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın