• 16
    şindik şöyle oluyor cemaat-i sözlük;

    hamachi isimli programı indirip kuruyoruz, ardından maç yapacak iki kişiden biri bir ağ oluşturuyor ve diğeri de bu ağa girip rüyalarda, pardon aynı oyunda buluşuyorlar. daha sonra birisi hazırlık maçı ayarlayıp rakibine davet gönderiyor en yakın zamana ve transfer vb. olmadan direk maça çıkılıyor. çok basit bir düzenek. oyunu devam ettirirken ya da maç anında taktik yaparken bir taraf devam tuşuna bastıktan sonra diğerinin de basması gerek oyunun ilerlemesi için.

    bunu neden anlattım, çünkü grup, lig ya da eleme usülü bile yapsak her maçı tek tek bu şekilde yapacağız. hepimizi bir lige ya da turnuvaya koymamız imkansız. çünkü oyunu devam ettirmemiz çok zorlaşır.

    misal;

    ben atletico madrid ile halojhan isimli yazar udinese ile oynayacaksa, eleme ya da grup usulu olsa bile biz yukarda anlattığımı yapacağız ve maç sonu fotoğrafını sözlüğe koyacağız. ona göre biri elenecek ya da puanlar verilecek.

    katılımcı sayısını bu geceye kadar tamamlayalım derim. yarın başlayalım bir an önce.

    şimdilik çok teşekküllü ve egzantirik olmamakla birlikte ilk olacak sanırım bu turnuva ve ilerleyen zamanlarda lig usulü vb. bile yapabiliriz. önce bunu bir deneyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın