resim
Christoph Paul Daum
Görev:---
Doğum:24.10.1953
Ölüm:25.08.2024 (70)
Uyruk:Almanya
  • 261
    can güvenliğinin sağlanamayacağı tehdidi ile yıldırılmak istenen teknik direktör. bu gibi tehditler işin içinde fenerbahçe oldumu ciddiye alınması gereken tehditlerdir.

    (aşağıda anlatacağım olay tamamı ile gerçektir. fenerbahçe hakkında her detayı tam olarak bilemediğim için detaylarda ufak tefek yanlışlıklar veya farklılıklar olabilir. bunun için peşinen özür dilerim)

    1990 yılı idi. fenerbahçe nin lukovcan diye bir kalecisi vardı. baya da iyi bir kaleciydi ve fenerbahçeye büyük hizmetlerde bulunmuştu. sonuçta: lukovcan ile fenerbahçenin arasında ya para konusunda ya da yabancı sınırlaması konusunda bir problem çıkmış. (yabancı sınırlamasıdır büyük ihtimalle. yeni birini almak için bunu göndermek istemişlerdir) bu çelişkide lukovcan dişli çıkmış demek ki. aziz yılmaz lukovcan'ı tutuklayarak önce pataklayıp tesislerde (o zamanlar fenerbahçe koyunda tesisleri vardı bunların) bir odaya kitleyerek başına nöbetçi dikmiş. bir müddet sonra lukovcan camın kilidini kırıp ikinci kattan atlayarak kaçmaya başlamış. lukovcan önde nöbetçiler ve aziz yılmaz arkada, onların arkasında da gazeteciler bir müddet kaçma kovalama aksiyonu yaptıktan sonra lukovcan duvardan atlayarak ilk rastladığı taksiye binip yugoslav konsolosluğuna sığınmıştı.

    o dönemin gazetelerinde sekiz sütuna manşet yer aldı bu olay. büyük skandal olmuştu ama sonradan ne yaptılarsa üstünü kapattılar. unutuldu gitti.

    iş bu nedenle daum'a dikkatli olmasını öneririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın