aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2244
    lig tv haberine göre, 13 haziran 2010 almanya avustralya maçında, ilk 11'de forvet olarak yer alacak. ayrıca, kendisiyle ilgili çıkan bir habere yarıldım ve kendisiyle kafayı bozma konusunda yalnız olmadığımızı anladım. *

    --- alıntı ---
    kewell'a büyü yaptırdılar!
    avustralya başbakanı rudd, güney afrikalı ünlü büyücüden oz büyücüsü lakaplı kewell’ın üzerindeki sakatlık uğursuzluğunun kaldırılması için yardım istedi!

    resmini incil’in arasına koydu
    avustralya başbakanı kevin rudd, harry kewell’ın dünya kupası’nda da sakatlık talihsizliği yaşamaması için devreye girip g.afrikalı ünlü büyücü ısaac nonyane’den yıldız oyuncunun üzerindeki uğursuzluğu kaldırmasını istedi. nonyane önce kewell hakkında bilgi aldı. ardından da oyuncunun bir resmini incil’in arasına koydu ve kendisiyle iletişim kurduğunu iddia ettiği büyükannesinin ruhu aracılığıyla ruhani dünyayla temasa geçti.

    (gbkz: ‘kötü niyetli ruhların işi’)
    nonyane, “kewell’ın üzerinde kara büyü yok. ama kötü niyetli ruhlar ona zarar veriyor. yaşadığı sakatlıklar hep bu kötü niyetli ruhların işi” diyerek eşhisi koydu! futbolcunun ailesine bağlı bir sporcu olduğu bilgisi de verilen büyücü, “sık sık dua etmeli ve inanmayı sürdürmeli” diyerek tedavi yöntemini de açıkladı! nonyane ayrıca yıldız oyuncunun kendisine dikkat etmemesi halinde futbolunun pek de hoş bir şekilde sonlanmayacağını da öngördü.
    --- alıntı ---

    http://www.htspor.com/...lla-buyu-yaptirdilar

    (u: hahaha bu ne lan?!)***
App Store'dan indirin Google Play'den alın