resim
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:40
Boy:1.75
Uyruk:Portekiz
  • 153
    gelmesiyle beşiktaşlıları heyecanlandırdı, sevindirdi, şaşırttı. nedeni ise, bu kadar yetenekli bir oyuncunun, bu kadar isim yapmış bir oyuncunun, uzun zaman sonra alınabilmesi.

    evet, quaresma, portekiz futbolunun yetiştirdiği ultra yetenekli kanat oyuncularından biri. buna kimsenin itirazı yok zaten. ama beşiktaşlılar adına endişem -ben niye endişeleniyorsam- güzel kız aldatmacasına kurban gidiyor olmaları. görsellik 10 numara, ama içi boş. yani yeteneklerinden bu kadar bihaber, bu kadar azimsiz bir oyuncu daha zor bulur herhalde beşiktaş. ha "ben 2 bilek hareketiyle kendimi tatmin ederim." diyebiliyorlarsa ne ala. ama isim ve yetenek, beşiktaş'a gereken şey değildi bana göre. son yıllarda tutunacak dal aramaktan, doğru dürüst futbol oynayamadı bile quaresma. bu kadar yetenekli bir oyuncunun, dünya kupası için seçilememesi, zaten tüm anlattıklarımı bir çırpıda özetliyor.

    biraz olsun yeteneklerini kullanmayı ve dünyanın en iyi oyuncularından birisi olabileceğini düşünseydi, şu an çok farklı bir yerde olabilirdi. ama yapısı gereği hiçbir zaman başarılı olamadı, olamayacaktır da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın