resim
Miroslav Stoch
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:34
Boy:1.67
Uyruk:Slovakya
  • 70
    kendisini hiç izlememiş ve sadece spor haberleri tarafından verilen 10-15 sn arası görüntüler yüzünden "süper adam" diyen insanlar için süper olan futbolcu. şahsi fikrim kendisi bir ribery olabilecek olsaydı chelsea 3-5 için kendisini satmazdı. zira kadrosu artık iyice yaşlanmış olan chelsea bu adamı bir süperstar olmasa bile satmaz , oynatırdı. ha kendisi elbette kaliteli bir futbolcu ve fenerbahçe bu oyuncuyu alarak iyi bir transfer yaptı ama hepsi bu kadar.

    bunun yanında hocası olmayan bir takım tarafından yapılmış bir transfer olması çok önemli değil diye düşünüyorum çünkü anlaşılmış ama ismi henüz duyurulmamış bir hoca söz konusu olabilir. tabi burada konuşulması gereken ve gerçekliği tartışılmayacak kadar kesin olan en önemli husus bu transferin tamamen bir "güç gösterisi" oluşu. daha önce ezeli rakipleri ile defalarca sırf bu zihniyet yüzünden transfer yarışı yapan ve çoğunu kazanan fenerbahçe "nedense" bu futbolculardan istediği verimi alamamıştır. en son örnek olarak devlet meselesi haline gelen mehmet topal örneği gösterilebilir ki kendisi tamamen aziz yıldırım'ın "ben varsam ben alırım" mantalitesi sonucu alınmıştır. evet doğru bir şey bu , aziz yıldırım isterse alır çünkü kendisi bir futbolcunun sağlayacağı faydayı "futbol" olarak değil "idrar yarışı galibiyeti" olarak görür.

    son olarak fenerbahçe camiası için hayırlı olmasını dileyerek takımımın "futbol adına" faydalı transfer haberlerini görmeyi umuyorum.

    önemli not : "stoch kötü bir transfer" izlenimi çıkmasın , ben mehmet şenol gibi düşünüyorum sadece.

    http://twitter.com/mehmetsenol/status/15850508625 *
App Store'dan indirin Google Play'den alın