• 4
    okan buruk'a sorduğu soru şu şekilde:

    --- alıntı ---

    “avrupa kupalarında çıktığınız son 15 maçta her maçta kalenizde gol görmüşsünüz. bu sezon; son 15 dakikalarda 6 gol görmüşsünüz, en az ikili mücadele ekiplerden bir tanesisiniz. bugün ikili mücadele kazanma sayınız 54 ve diğer maçlara benzer bir sayı. şunu sormak istiyorum size: avrupa kulüpleri ve türk kulüpleri arasında fizik ve kondisyon gücü farkı olduğuna ve makasın açıldığına yönelik bir görüş var. siz bu görüşe katılıyor musunuz, bir çözüm öneriniz var mı? teşekkür ediyorum.”

    --- alıntı ---

    bu soru her ne kadar sakin ve kibar bir ses tonuyla sorulsa sorulsun, içerik bakımından agresyon içermektedir. her maçta gol yemişsin, son dakikalarda gol yemişsin, en az ikili mücadele bıdıbıdı bu olumsuz istatistikler art arda koyulup tespih yapılınca tatminkar bir yanıt alınamamasını normal karşılıyorum. bunu okan hocayı savunmak için yazmıyorum.

    mourinho birçok konuda haksız ama bir konuda haklı. bizim spor muhabirleri, teknik direktörlere kısa soru sorma özürlüsü. önce uzun bir tespit yapıp sonra soru soruyorlar. hocaya kısaca "her maçta gol yemesi" sorulsa bence cevap alabilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın