resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 15124
    galatasaray’ımızın antrenörü. yani o kadar çok duyguyu yaşatıyor ki insana. sürekli övmek gerekiyor, eleştirmek gerekiyor. çünkü hep daha iyisini istiyor insan, bu işin raconu da bu. 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçını kazanması durumunda yerel lig adına eleştirilecek kısa vadede bir konu kalmayacak ortada.

    konu avrupa, burada kendisi bir güven veremiyor maalesef, ha keza galatasaray’da zaten avrupa’da güven veren bir takım değil çok uzun süredir. tüm eksiler ortaya çıkıyor, bir olmamışlık hissi var. 23 ekim galatasaray elfsborg maçında galibiyeti aldı ve mükemmel bir ilk yarı oynattı takımına. bardağı dolu tarafı, bardağın güçlü tarafı. istediğimizde sonucu alan ve sonucu alırken iyi oyun sergileyen bir takım. ancak bu sefer de bu yılın problemi olan skoru koruyamama problemi karşımıza çıktı. hocanın 2024-25 model galatasaray’ı şampiyonlar ligi seviyesinde olmayı haketmiyor bana kalırsa. oyunu avrupa ligi’nde bile tutamayan ve bu kadar kolay gol yiyen bir takımın şampiyonlar ligi macerası çok kötü olabilirdi.

    hoca bir kere tüm avrupada takımının başında en uzun kalan ve başarılar sağlayan ender hocalardan. bu süreklilik bir istikrar sağlamalı ancak oyunundaki defolar kendini bir şekilde gösteriyor. öne geçmek meziyet ama bu üstünlüğü tutmak da meziyet. hocanın bu konuda bir gelişim göstermesi gerekiyor. çünkü rakipler o kadar çok geri geldi ki galatasaray, taraftarına o güveni veremiyor, maçı rahat izleriz dedirtemiyor.

    ekim ayı bitiyor, hocanın 2.5 senelik süre sonunda elinde tutamadığı tek şey 2024 süper kupası. kalan her şeyi kazandı, dolayısıyla bu adamı yermenin bir anlamı yok. ancak taraftar olarak daha iyisini istemek, avrupada daha güçlü bir galatasaray talep etmek hakkımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın