• 3
    galatasaray 3 senedir oyunu tutamıyor, avrupa maçında sahaya çıkıyoruz sparta prag deplasmanı ilk maçı 1 farkla kazanmışız ve orta sahaya kadar çektiğimiz takım sayesinde 8. dakika karşı karşıya gol yiyoruz, maç 1-1 tur atlayan tarafız ve 10 kişi kalıyoruz, ne mi yapıyoruz aynı oyuna devam ediyoruz sonra arkaya atılan 3 topla 3 gol yiyoruz. galatasaray futbol takımının 3 senedir temel problemi bu zaten, biz çok pozisyon veriyoruz, kasımpaşa maçı da aynıydı ama taraftarımız takıntılarını muslera üzerinden kusmayı tercih etti. hiçbir takım 3-0 öndeyken önde basmaz, hiçbir takım 3 fark attığı bir takımdan kalite olarak üstünse 3 gol yemez. galatasaray futbol takımının skoru aldıktan sonra oynadığı şey aynı eforlu oyunu oynamaya devam etmek, aynı eforu sahaya yansıtamayınca ve rakip de arkaya daha iyi kaçmaya başlayınca çok rahat gol yiyoruz.

    geçen sene biri bir laf attı muslera en düşük kurtarış yüzdesine sahip kalecisi şampiyonlar liginin diye, kimse sormadı ki kaleci hangi topu çıkartabilir diye. garnacho'nun altıpastan vurduğu topu mu çıkartacaktı, kane'nin vurduğu bomboş altıpas ittirmesini mi yoksa altıpastan ayağını sokan mctominay'in golünü mü? galatasaray aynı golleri, aynı şekilde, aynı ataklarla yemeye devam ediyor 3 senedir, göremeyenler yerine hep oyuncular eleştiriliyor.

    sahaya atarsın 3. orta sahayı, biraz geride karşılarsın yine önde basarsın ama stoperleri orta sahaya çekmezsin. bizim takım laubali değil, bizim teknik ekibimiz çalışmıyor ve çalışmamanın meyvelerini alıyor. rezil anadolu takımları gol atamıyor diye sanıyorsunuz ki oyun tutuyor, tutmuyor. galatasaray futbol takımı ligde 13xg verip, fenerbahçe + beşiktaş toplam 12 xg veriyorsa sorun oyundadır, oyuncularda değil.

    (bkz: 23 ekim 2024 galatasaray elfsborg maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın