• 365
    okan hoca'nın kendi söylemine göre aslında kornerlerde risk alıp içeri 6 kişi yolluyoruz ve bu sayede duran top etkimiz artıyor. gabriel sara iyi bir duran top kullanıcısı fakat özellikle kornerlerde topu biraz fazla öldürdüğünü düşünüyorum. isabeti bulabiliyor fakat çok darbeli veya kalenin köşelerine vurması gerekiyor kafa vuran oyuncunun. kasımpaşa maçında gördüğümüz üzere aslında, sara gibi daha teknik oyuncuların çapraz frikikleri kullanması takım adına daha olumlu olacaktır.

    sağ köşe vuruşlarını sert ve dışa kavisli kullanan mertens, bu konuda kafacılara büyük avantaj sağlıyor. antalya maçında olduğu gibi topu kaleye doğru ya da arkaya doğru sıyırtmak büyük bir tehlike yaratıyor. bu yüzden her ne kadar arada tepki görse de sağ köşe vuruşlarını mertens'in kullanmaya devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.

    ligdeki gollerimizin üçte birini duran top veya dönüşlerinden kaydettik ki bu çok etkileyici bir oran. bunun devam etmesi işimizi bayağı bir kolaylaştıracaktır. önceki yıllarda en çok şikayet ettiğimiz oyun dinamiğinin, bu derecede lehimize dönmesi gerçekten takımımız adına çok olumlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın