resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 4132
    türk futbol tarihinin en önemli birkaç oyuncusundan biri. galatasaray tarihinin tartışılmaz en büyük ikonlarından. futbolculuk dönemi bittikten sonra bizzat şu anki iktidar tarafından meşru bir şekilde vekil yapıldı, devlet kanallarında rekor ücretle maç yorumladı.

    bütün bunlara rağmen galatasaray taraftarının çok ciddi bir kesimi kendisinden nefretle bahsediyor. 2016'dan beri değil ha. yıllardır. 90'lardan, 2000'lerden beri.

    suyun karşı tarafı sahada ırkçılık yapanından ipini koparan köpeğine kadar tüm oyuncularını canhıraş bir şekilde savunurken galatasaray taraftarının en büyük efsanelerinden birini bu şekilde rahatça silip atmasıyla gurur duyuyorum. "fikri hür vicdanı hür" olmak budur işte.

    suyun karşı tarafı "son kale", "atatürk'ün takımı", "herkes bize düşman" martavallarıyla kendini kandıradursun. bu ülkede gerçek bir ahlaka ve özgür bir bilince sahip tek camia galatasaray. yönetimde ve yeni nesil taraftarda çok sayıda çatlak olsa da hamurumuz çok sağlam. böyle de devam eder umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın