• 989
    2024-2025 sezonunun şu ana kadar olan kısmını fenerbahçe maçı harici kayıpsız geçen takım. fakat takıma net eklemeler lazım. eklemelerde geç kalmazsak ve doğru eklemeler yaparsak ekrem hoca ile net şampiyonluk adayı oluruz.

    öncelikle yerli isimlerde iyi verim aldığımız isimler var. derin erdoğan çok iyi bir transfer olduğunu her maç hissettiriyor. meltem yıldızhan’ı hoca bahar çağlar gibi kullanıyor ve meltem de hocanın istediği katkıyı veriyor. gökşen fitik de yavaş yavaş takıma ısınıyor. quanitra da süre bulduğunda eksi yazmıyor. bir ayşe cora beklenilen katkıyı vermiyor.

    hal böyle olunca iyi yabancılarla çok iyi yerlere geliriz ama orada eksiğiz. fraiser şu ana kadar en önemli ismimiz gibi gözüküyor ve sorun da burada başlıyor. kendisi kıta dışı oyuncu sayılmadığı için iyi bir isim ama takımın en iyisi o olmamalı.

    ji-su park iyi niyetli bir isim ve elinden geleni yapıyor ama büyük maçlar için çok yetersiz. muhtemelen çok bir ücreti yok. takımda kalıp kolay maçlarda onu kadroya yazabiliriz ama avrupa’da oynatmak için daha iyi bir kıta dışı oyuncuyu kadromuza katmalıyız.

    kısa oyuncularda zandalasini ve vanloo avrupalı olarak yeterli bizim için ama oraya da bir kıta dışı skorer getirmemiz gerekiyor. ligde büyük maçlarda vanloo dışarıda kalır, onun haricinde de rotasyon yaparız ama büyük maçları kazanmak için bu tarz bir oyuncuya net ihtiyacımız var.

    takıma bir ekleme kesin olacak ama ocak ayı bekleniyor gibi. bu bekleme bizi ligde ilk 3 dışına atarsa finalden önce fenerbahçe ile karşılaşırız. bir de takıma alışma süresinde avrupa’da sürpriz bir elenme ile karşı karşıya gelebiliriz. ama yakın zamanda 2 ekleme yaparsak o zaman asıl sürprizi biz yapabiliriz. umarım geç kalmaz ve doğru adımları atarız ama konu kadın basketbol olunca pek ümitli olamıyoruz maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın