resim
İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 692
    https://x.com/.../1846255291316294058

    bizdeki yönetim yönetim olsa bu sözler üzerine "bakalım sen ne hadle benim antrenörüme laf ediyorsun, hangi vasıf ve sıfatla" der. ama meydan boş tabii hacı bey konuşuyor rahat rahat. bir federasyon başkanı ne zaman takım hocasını tehditkar şekilde ağzına almış? mourinho denilen adam 8 haftada 10 kere hakem dedi ağzını açabildi mi?

    bir de o hakemi bizim maça inadına gönderecekmiş! bak sen bak. ne yapacak mesela? gelip ortalığı yangın yerine mi çevirecek? hakkımızı mı gaspedecek? en ufak hatasında bunu kasıtlı yapmadığı ispatlayabilecek mi? federasyon başkanının emri buydu mu diyecek? galatasaray trabzon maçında nasıl bir yönetim olacak mesela?

    ulan fenerbahçelisi geldi çıt yok, bjklisi geldi çıt yok, yetmedi trabzonlu geldi yine çıt yok. rahmetli hasan doğan'dan itibaren 15 senedir bunlar var. daha hala federasyon sizi kolluyor diyor bazı at kafalılar.

    bu arada, o 15 senede 7 defa şampiyon olan bir takım bu galatasaray. ipe dize dize nasıl en büyük olduğunu göstermiş. 4 senelik haluk ulusoy dönemini sakız yapanlar iyi görsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın