resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14981
    on üçüncü takımı aldım şampiyon yaptım demesi filan işgüzarlıktır. gerek yok böyle şeylere. kendisi şampiyonluk kazandığı başakşehirden şampiyonluğun ertesi senesinde kovuldu. çünkü küme düşme potasında geziniyordu. yarın bir gün işler tersine döner, insanlar hatırlatır bunları.

    bir de yönetim oyuncu alamıyoruz taylanla, cicaldauyla, feghouliyle devam edeceksin dese gelir miydi acaba takımın başına. kendisi geldiğinden beri kırk kadar adam alındı, en az yarısı takımda ikinci seneyi göremedi. her sene değil her transfer döneminde sol bek alındı bu takıma. bu kadar transfer bolluğu süper lig tarihinde var mıdır bilmiyorum. en azından forvet hattı 20 milyon civarı maaş alan takım olmamıştır. önceki dönemlerden bahsederken bunları da düşünmek lazım.

    başka bir mesele de şu; geldiğinden beri on üçüncü olan takımdan kalan oyuncuların satışı finanse ediyor takımı. kendi döneminde alınıp da değerini üçe beşe katlayan oyuncumuz neden yok? doğru ya da yanlış o dönemin bir yapılanma mantığı vardı. kısa vadede başarısız olsa da uzun vadede maddi faydası oldu takıma. sportif başarı olmasa da harcanan paranın karşılığı fazlasıyla alındı. bakalım hocadan geriye nasıl bir kadro kalacak ileride.
App Store'dan indirin Google Play'den alın