resim
Ali Acun Ilıcalı
Görev:Asbaşkan
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1286
    aşağı yukarı 2 haftadır ortada yapı var diye dolanıyor. yapı kim diyorsun somut bir şey söyleyemiyor. yine büyük ihtimalle yönetim olarak fenerbahçe'yi şampiyonluktan edecekler.

    erdoğan'ın yanında süt dökmüş kedi, kendi kanalında yarışmacılara aslan kesilen bir adam acun. aşağılık kompleksi olan biri. başkanı konuş diyor konuşuyor. zaten ortada bir şey yok, milli ara gelmiş ama ağız ishali olmuş işte.

    ayrıca sami yen haber, nocontextfb vb tüm taraftar grupları şantajcı, tacizci şerefsizlerle uğraşırken tam hayran olduğu kişiye yarayacak şekilde toplumun dikkatini gs-fb üstüne çekmeye çalışmasını bir ömür unutmam.

    sadece zengin olduğu için daha evliyken, çalıştığı kişiden çocuk yapıp aldatmasına rağmen, hatta bu sene kızından daha küçük 99 doğumlu biriyle tekrar evlenmesine rağmen ne ahlaksız dendi, ne de azgın teke. yaptıklarını fakir biri yapsaydı toplum anında linç ederdi.

    acun senden nefretim fenerbahçe değil, bu yazdıklarım. sen güçlüyü görünce yalakalık yapan, yaptığın programlarda kendinden altta gördüğün insanları ezen, yaptıkları ahlaksızlıklar zengin olduğu için görmezden gelinen bir insansın. suç sende değil ama bu millette. seni hala kanaat önderi olarak, iyi dürüst bir insan olarak görüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın