resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2724
    2023-2024 sezonunda çok iyi oynadığımız bayern maçları ve manchester united deplasmanında orta saha perfomansı çok iyiydi ama kaan orta saha oynatılmadığı için sıkıntı yaşıyoruz düşüncesi bence bir konuda eksik kalıyor.

    çünkü hep bayern ve manchester maçları yazılıyor fakat kazansak gruptan çıkacağımız ve en kötü futbolumuzu oynadığımız kopenhag deplasmanında da orta sahada oynadığı unutuluyor. o maçta hatırlarsanız hiçbir şey üretememiştik ve ilk yarı sonunda yerini mertens'e bırakmıştı.

    okan hoca, kaan ile torreira'nın kapanan takımlara karşı olmadığını o maç düşünmüş olacak ki bir daha bu ikiliyi yan yana oynatmayı tercih etmedi. sezonu kerem demirbay ile bitirdi ve demirbay'a çok benzer tarza sahip gabriel sara'yı transfer etti.

    kendi fikrim olarak ben de kaan'ı orta sahada torreira, sara, mertens üçlüsü yerine kaan, torreira, sara üçlüsü ile görmek istiyorum. hatta, sağ bekten stoperi üçlemek yerine montella'nın yaptığı gibi orta sahadan stoperi üçlemenin kaan'da en doğru kullanım olduğunu düşünüyorum. ancak, okan buruk orta saha konusunda tamamen farklı düşünüyor ve bunu hem deklare etti hem de maçlarda görüyoruz zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın