resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2723
    oyun görüşü ve oyunu okuması çok üst düzey bir futbolcu. bu yüzden hangi pozisyona koyarsan koy sırıtmıyor.

    fakat yeter abi, 2 senedir aynı şeyi konuşuyoruz. kaan ayhan’ı harcıyoruz sağ bekte. şampiyonlar liginde ki, son 2 senedir en iyi oynadığımız maçlardan bayern ve man united maçlarıdır, torriera kaan orta sahasıyla çıktık.

    ya artık kaan - torriera önlerinde 8-10 arası gidip gelen bi sara görelim. okan’ın çok şeydiği “hücum presi” böyle yapabiliriz, mertens ile değil. kaan olunca torriera da daha ilerde pres yapabilir.

    kaan hem ön libero olarak hem de atak yerken, stoperlerin arasında arkayı beşlerse kolay kolay savunma zaafiyetimiz olmaz.

    bi kaç maç jelert’e güvenip sağ bek çıkarsa, kaan ayhan, davinson sanchez varken jelert de çok sırıtmaz, daha iyi performans gösterir. kaan-torriera maç içinde de değişiklik yapacaksan berkan’ı sokup maç boyu diri bi orta sahaya sahip olabiliriz. sara da 8-10 arası gidip gelerek hem hücum presine katkıda bulunur hem de forvetleri ceza sahası içinde topla buluşturamama hastalığımıza çare olur.

    aslında sahaya 4-3-3 gibi dizilip, hücumda sara’nın ileri gitmesiyle 4-2-3-1, defansta kaan’ın ve sara’nın bi tık geri gelmesiyle 5-2-2-1 gibi bir formasyona geçebiliriz.

    3-5-2 oynasak bile, orta sahanın üçlüsü yine kaan-torriera-sara olmalı. defansta kaan arkayı dörtlemeli.

    oğlum bi kere görelim şu orta sahayı beraber, bi kere ya…
App Store'dan indirin Google Play'den alın