resim
Ali Acun Ilıcalı
Görev:Asbaşkan
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1254
    konu fenerbahçe olunca aşırı kolpalașıyorsun ya da hep böyleydin...

    hissiyatımsı olarak hatırlanan fenerbahçe - kasımpașa maçının son dakikasında verilen penaltı için maçtan sonra aytaç'a sordum takım arkadaşının eline çarpmış diyorsun. sonra geçen sezonki derbide djiku'nun icardi'ye yumruğu sorulunca, net görüntü yok var protokolü işlemez diyorsun... acun bey, öncelikle her ele çarpan penaltı olmaz bu 1, ikinci de eline çarpmış dediğin pozisyonu kamuyoyu hiç bir açıdan net göremedi. işine gelince var protokolü diyorsun ya, işte burda hissiyatımsı olarak itiraf edilmiş var protokolü çiğnenmiș penaltıyı bile kendince aklıyorsun(!)

    bu iki pozisyonu "somut şekilde" 2 dakikada içerisinde kendi işinize nasıl gelirse öyle yorumladın. hemen ardına "adalet" dedin.

    sonuç olarak, adalet değil ayrıcalık istiyorsunuz. yıllardır süren şampiyonluk hasretini böyle vasat oyunlarla almak istiyorsunuz ama olmuyor. ne yapsanız beceremiyorsunuz... bence akışına bırakın, yoksa kafayı yersiniz.(yemişsiniz)

    son olarak aytaç'a sormuşsun ya eline çarpmış. ne güzel açıkladın. allah aşkına bi de djiku'ya sorsana icardi'ye yumruk atmış mı? hadi açıkla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın