• 731
    kendisini çok severim ve mertens pozisyonuna yaptığı "yorum" ise kendisini bağlar.

    fakat benim bakış açım bu şekilde hakemden konuşmaya başlanacaksa o zaman açık bırakmadan maçta barış'a yapılan penaltıyı, son dakika da hakemin vermediği faul nedeniyle neredeyse yiyeceğimiz golü, balkovec'in kendisini attığı pozisyondaki sarı kartı, hakemin her yere düşen alanyasporlu için istisnasız düdük çalmasına, muslera'yı sakinleştirmek yerine halen daha kışkırtmasına da değinmeliydi.

    benim tasarrufum bu şekilde olurdu. yoksa fikrini beyan etti diye kimse eleştirilmez. ılgaz'ı da yıllardır bu mecralarda izleriz. sözlükten biri olması da bizi gururlandırıyor. olaylara objektif bakış açısı ile bakması da gerçekten cesaret gerektiriyor. kendisini takdir ediyorum. fakat bu dönem öyle bir dönem ki her söylediğinizi silah olarak kullanıyorlar. neredeyse mahalle maçlarında eskiden olduğu gibi " adamın gol dedi" cümlesine kadar gitti bu iş.

    yarın bu pozisyonda "kırmızı kart" dediği için alkış tutanlar, onların maçında "kırmızı kart" dediği için demediklerini bırakmayacaklar. dediğim gibi fikrini beyan etmekte herkes özgürdür. kendisi de bunu yapmış. bunun için kimse kendisine kızamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın