resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14957
    2021-2022 sezonunda galatasaray ligi küme düşme hattının 7 (yedi) puan üzerinde 13. olarak tamamlamıştır.

    galatasaray, gerek kulüp kültürüyle gerekse doğru transfer planlamasıyla bir sonraki sezon tekrar alışıldık kimliğine kavuşmuş ve okan buruk önderliğinde devam eden 2 sezonda 2 şampiyonluk almıştır.

    kabul edilemez olan galatasaray’ın 2021-2022 performansıdır; okan buruk’un sözleri değil. zira ortada somut bir gerçek vardır ve galatasaray, başta en büyük yerel rakibi olmak üzere diğer yerel takımlar gibi gerçekleri algıyla eğip bükmez, kendi gerçekliğini yaratmaya çalışmaz. bir diğer kabul edilemez olan da okan buruk’un bir iki maç tökezlemenin ardından tekrar ve tekrar kendini kanıtlamak zorunda olmasıdır. okan buruk kendisini, jorge jesus ve mourinho başta olmak üzere pek çok teknik direktöre karşı kanıtlamış, toplamda 3 şampiyonluğu olan; akhisarspor gibi mütevazi bir takımla da türkiye kupası kazanmış başarılı, çok başarılı bir teknik direktördür.

    sayılan isimlerden ve en az bir hakemden bilindiği üzere de portekizlilerden pek haz etmez. bu sezon önce malum portekizliyi; devamında içimizdeki portekizlileri tekrar yenecek ve mutlu sona ulaşacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın