resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14943
    tutarsız konuşmaktadır. bazı açıklamalarından kesitleri aşağı bırakıyorum.

    maddi manevi her türlü gücümüz var! başkanımızın bize %100 desteği var! 'alın' diyor. burada ne kadar fedakarlık olduğunun herkesin farkına varması gerekiyor." (temmuz 2024)

    “elimizde 7-8 kanat oyuncusu var. sayımızın en yüksek olduğu yer. oraya bir transfer daha yapmak çok mantıklı bir şey değildi. zaten yer verme şansımız yok. “ (temmuz 2024)

    edit: kanat alternatiflerim olmadığı için yunus akgün ve barış'ın süreleri çok uzadı. yusuf demir'i de kullanmamız lazım." (ekim 2024)

    transfer dönemi bitene kadar oyuncu alabiliriz de, bizden de gidebilir. tabii kadromuzu her mevki en az 2 oyuncu olacak şekilde, geniş tutmak istiyoruz. (ağustos 2024)

    daha gelmeden bir şey okudum... sara ve torreira'nın yanında bir de 8 numara lazım deniyor. herhalde maça 12 kişi çıkacağız. ne oynadığımız sistemi bilen var, ne yapmak istediğimizi bilen var... (ağustos 2024)

    geçtiğimiz sezon şampiyon olduğumuz için bu playoff maçlarına çıkabildik, tekrar şampiyon olmak için bu oyuncu grubuyla devam etmeliyiz. (ağustos 2024)

    her bölgeyi güçlendirmek istiyoruz. çok iyi oyunculara sahibiz. (eylül 2024)

    22. gün, 7 maçı oynadık. herkes bizi robot gibi görüyor ama..." (ekim 2024)

    edit:

    "barış alper yılmaz da bir insan! çocuk robot değil! bütün maçlarda oynadı. bu geçirdiği bir sene üzerine euro 2024 oynadı sadece bir hafta dinlendi ve tekrar başladılar. bu oyuncuların bu kadar oynaması bile mucize" (ekim 2024)
App Store'dan indirin Google Play'den alın