resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14941
    -2 sene önce şampiyonlar ligine katılım yolunda oynadığımız 6 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlik çıkararak şampiyonlar ligine adımızı yazdırmıştı.
    -şampiyonlar liginde bayern münih maçlarını kazanamadı ama o münih o sezon yarı final oynadı.
    -manchester united'tan 2 maçta 4 puan çıkardı.
    -kopenhag maçlarından 1 puan aldı.
    -sparta prag'la oynanan ilk maçı kazanmış, ikinci maç 1-1 devam ederken kaan kırmızı kart görmüş ve sonrasında da 4-1 yenilmiştik.
    -young boys'a her iki maçta da yenildik.
    -avrupa ligi ilk maçında paok'u yenmiş, rfs takımıyla da berabere kalmıştır.

    bunun dışında toplam 14 derbiye çıktı ve bu derbilerden 10 galibiyet, 1 beraberlik aldı. yani derbi maçlarını ortalama %75 oranında kazanıyor.

    ligde 84 maça çıktı ve bu maçlarda 70 galibiyet, 8 beraberlik, 6 beraberlik aldı. ligde maç başı puan ortalaması 2.60.
    şampiyonlar ligi, avrupa ligi, ön elemeler vs. tüm kulvarları hesaba kattığımızda da 2.40'lık puan ortalaması var

    kasımpaşa ve rfs'ye karşı en az 2 farkla öne geçmemize rağmen maçların berabere bitmesi elbette beni de sinirlendirdi, hatta okan hoca'yı da çok çok eleştirdim ve eleştirmeye de devam edeceğim. kasımpaşa maçının siniriyle bendeki kredisinin bittiğini de söyledim ama bu istatistikleri yapan hocayı da istifaya davet etmeyelim be.
    şu anda hocaya karşı inanılmaz derecede bir linç kültürü oluşmuş durumda. söylediği her cümle yangına sürüklenip hocayı da o yangının içine atıyorlar. yapmayın, etmeyin bakın hocanın hataları var mı var, mesela kaan'ı sürekli sağ bekte oynatması, oyuncu değişiklikleri, bazı oyunculara fazla katlanması falan elbette ki sıkıntı ama bunu istifaya davet ederek veya yangın çıkararak değil, yapıcı cümleler eşliğinde eleştirerek yapmalısın.
    yahu büyük maç kazanamıyor diyorsunuz ama bakın adam derbileri resmen domine etmiş. fb ve bjk maçlarındaki yenilgiler üst üste geldi diye böyle bir yanılgıya kapılmış olabilirsiniz ama bu doğru değil. yukarıda kapı gibi istatistik var.
    avrupa maçlarında ise bana göre prag ve young boys maçları dışında olması gerektiği gibi top oynatmıştır. münih'e yenildiğimiz maçtan sonra bile gururluyduk çünkü adamlara top göstermedik ya. hani böyle böyle düşününce dediğim gibi sıkıntılı olan bir tek prag ve young boys maçları vardı. hatta prag maçı bile bize gösterilen kırmızı karttan sonra çözüldü.
    avrupadaki genel istatistiğimiz ise 18 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyet. bunun ikisi münih maçları zaten.

    tekrar ediyorum,
    bazı sıkıntılı maçları elbette ki var ama fb, bjk ve young boys yenilgileri üst üste geldi diye adama büyük maç kazanamıyor algısı yapmayın. oynattığı oyun tartışılır, sana göre bana göredir ama istatistikler herkes için aynıdır.
    istatistiklere baktığımda da bu adam deli gibi başarılıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın