resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14936
    7-8 yaşından beri maç izlerim.

    bu da takribi 32 senedir maç izlediğimi gösterir.
    hadi bu işi anlayarak 25 senedir maç izlediğimi düşünelim. 25 senedir sadece buradaki maçları da izlemedim. beni bilen bilir, balkan turu yapıp bratislava maçı bile izlemişliğim var.

    eskiden fanatik, fotomaç tüm spor gazetelerini babam getirirdi eve.
    bunun sebebi futbol değil at yarışıydı ama ben tüm gazeteleri okurdum. köşe yazılarını hatim ederdim. bizim zamanımızda televole vardı ve şota'nın bozuk parayı 12 kere sektirmesi ve bizim okul bahçesinde bunu tekrar etmeye çalıştığımız günleri de unutmadım.

    hoca gideceğini öğrendiğimizde ağladığımızı da bilirim, ikinci gelişinde 6 yediğimiz maçın hakkı bu değildi dediğimizi de. 3. gelişinde sabri'den ilk lahm denemesini yapıp hunter'a maç verdiği zaman "ikinci dönemine mi dönecek" diye korktuğumuzu da bilirim, mustafa denizli'nin "muslera'nın elleri küçük" demesini de...

    kimler geldi kimler geçti.
    gençler bilmez safting vardı... skibbe'yi bilen gençlerin öncesinde bizlere gönderdiği sınav. skibbe yanında pep kalır o ayrı.

    yani demem o ki biz bu takımın son 30 senesine hakimiz.
    hiçbir teknik direktör (fatih terim dışında) böyle sosyal medyada aleni bir şekilde norveçliler tarafından korunmadı. hiçbir teknik direktör önceki dönemlerine atıfta bulunup "sanki ben yokken yapabiliyordunuz?" kibrine yenik düşmedi.

    geçenlerde pfdk'ya gönderilince suçlusu "eleştiren" taraftar oldu. sizin suçunuz bu dendi. neden eleştiriyoruz diye. sığlık diz boyu.

    bugün yaptığı açıklama. alanya gibi bir takıma bir golü zor attığımız bir maçtan sonra, serdar dursun boş kaleye atsa bugün istifa etmemesi teklif dahi edilemeyecek bir noktaya gelmişken 13. olduğumuz sezondan bahsedip, nereden nereye getirdim ben takımı demesi...

    iflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış..
App Store'dan indirin Google Play'den alın