resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14921
    (bkz: 6 ekim 2024 galatasaray alanyaspor maçı)ndan sonra pek cogumuz "ya hocam mertens, baris, kaan, icardi olmadan ciksaydin" diyor ama forvet mevkii haric elimizde direkt 11'e yazilabilecek kim var? gecen sezon ligin nerede, nasil puanlarla koptugu malumumuzken, alinacak her puan olaganüstü önemliyken en ideal 11'i yürüyebildikleri sürece tahtaya yaziyor olmasini anlayabiliyorum.

    sampiyonlar ligi elemesini kaybetmis olmanin yarattigi gerginligin bu denli uzamasi ve takima ve sahislara sirayet ediyor olusu cok absürd noktalara geldi, artik sona ermeli ve taraftar da sunu kabul etmeli; bu oyun her sonuca acik, kaybetmek de var.

    artik bu kadar acik acik adamin kuyusunu kazmanin yine, yeniden kendi ayagina sikmaktan hicbir farki yok. ayni sürecler her yil istisnasiz yasaniyor, kulübünü yürekten sevenleri disarida tutuyorum ama bu kulübün taraftar profilinin dönüstügü canavar bana cekilmez geliyor artik. kerem örnegi daha dün yasandi hic mi ders almiyoruz? veya okan hoca, cogu zaman gülümseyen, pozitif, sakaci bir adamken, bu sezon saga sola parmak sallayan, bagirip cagiran bir profile dönüsüyor ve bu durum kulüp tarihinin en basarili sezon baslangicinin yapildigi sezonda yasaniyor, bunun taraftarca yaratilan gercek disi baskidan kaynaklandigini göremiyor muyuz?

    ıstikrarin asla saglanamadigi bir cografyada basarinin da gelmesi ile ortalama üstü bir istikrar saglamis futbol takiminin altina dinamit dösemek eninde sonunda yine gelip sizi/bizi bulacak, benden söylemesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın